De beste reisfoto’s van het afgelopen jaar

Archief / Beleef / Cultuur / Deze Maand / Foto's / 13/06/2017

 

Fotografen van over de hele wereld sturen massaal hun mooiste reisfoto’s in voor de National Geographic Travel Photographer of the Year-competitie. Juist verzamelde de beste inzendingen tot nu toe. 

Alexander Hafemann - Lonely Red Umbrella Maldives Four fighting Flamingos - Baoting Chen Jacob Carlson - Moroccan Maze Jose Antonio Zamora - Horses Jose Rosas - Emperors in the storm Kok Tien Sang - Monastery of Light Marc Henauer - Underwater Thunderstorm Ryan T Bell - Aztec Dancer Zach Sanders - Curiosity Sergio Tapiro Velasco - The power of nature Vincent Roazzi Jr - Soccer in Cienfuegos Tony Burns - Electric Dreams
<
>
Alexander Hafemann - Lonely Red Umbrella Maldives

Elk jaar organiseert National Geographic de Travel Photographer of the Year-competitie. Fotografen van over de hele wereld doen er aan mee. De inzendingen zijn vooral foto’s die het verhaal vertellen van een bepaalde wereldbestemming en foto’s van reismomenten die inspireren. De officiële categorieën van de wedstrijd zijn: natuur, steden en mensen. De algemene winnaar wint een tiendaagse reis naar de Galápagos-eilanden. En er is een geldprijs voor elke categoriewinnaar. De competitie is nog niet gesloten, je kunt nog tot en met 30 juni meedoen.

Juist-fotowedstrijden

Heb jij een zonvakantie geboekt of zit je momenteel tussen de wuivende palmen op een hagelwit strand? Maak dan een foto van jouw strandvakantie en stuur ‘m op. En misschien maak jij dan kans op het strandfotoboek Beaches van fotograaf Gray Malin. Kijk hier voor meer informatie. Ga je een actieve fietsvakantie maken? Dan kun je meedoen aan onze fietsfoto-wedstrijd. De mooiste fietsfoto wordt beloond met een uniseks regenjas van Rains. Hier lees je hoe je precies meedoet.


0 Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

16 − 6 =

Tags: , ,

Sanne Wolters
Sanne Wolters
Sanne Wolters is redacteur bij Elsevier Juist en schrijft stukjes voor de website én het blad.
Vorige artikel

In gesprek met Barqo

Volgende artikel

Vrouw met moderne glazen bol

Misschien vind je deze ook leuk


Volgende artikel

In gesprek met Barqo

Varen voor iedereen toegankelijk maken, dat doet Barqo. Een van de medeoprichters Floris van Hoogenhuyze vertelt hoe ze van een idee...

12/06/2017