Finalisten Comedy Pet Photography Awards

Archief / Beleef / Cultuur / 08/08/2017

 

Van de organisatoren van de Comedy Wildlife Photography Awards is er nu ook een fotowedstrijd voor de grappigste foto’s van huisdieren. Baasjes van over de hele wereld stuurden komisch beeld in van hun trouwe viervoeters. Juist laat alvast de finalisten zien.

Alice van Kempen / Barcroft Anne Lise Gramstad / Barcroft Annie McMillan / Barcroft Connie Fore / Barcroft Erika Hetzel / Barcroft Esra Tatar / Barcroft Gabriel Constantin Marian / Barcroft Jim Zuckerman / Barcroft John Banas / Barcroft Liz Hammon / Barcroft Nando Harmsen / Barcroft Nathan Schmidt / Barcroft Vincent Guillbaud / Barcroft Barb Wentzel / Barcroft
<
>
Gabriel Constantin Marian / Barcroft
Comedy Pet Photography Awards 2017

Dit jaar wordt de fotowedstrijd Comedy Pet Photography Awards voor de eerste keer georganiseerd. Fotografen Tom Sullam en Paul Johnson-Hicks willen met de fotowedstrijd baasjes de kans geven om hun grappige huisdieren aan iedereen te laten zien. Maar ook om ervoor te zorgen dat huisdieren meer gewaardeerd worden en niet alleen gezien worden als leuk gezelschap. Een vliegende hond, een lachende geit en een kat die een selfie maakt zijn nog maar een kleine greep uit de hilarische inzendingen van de competitie.

Winnaar

Meer dan 2.500 baasjes stuurden hun foto’s in. Inmiddels zijn daar een aantal finalisten uit geselecteerd. De winnaars van vijf verschillende categorieën zullen begin september worden aangekondigd. De winnende foto’s zullen hier ook te zien zijn, dus houd onze website en social media goed in de gaten. Ook besteedt Juist aandacht aan de Comedy Wildlife Photography Awards 2017 waarvan de winnaars eind september bekend worden gemaakt.


0 Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − vijf =

Tags: , , ,

Sanne Wolters
Sanne Wolters
Sanne Wolters is redacteur bij Elsevier Juist en schrijft stukjes voor de website én het blad.
Vorige artikel

Voorkeursbehandeling door afkomst

Volgende artikel

Update: zeilreis Sailors for Sustainability

Misschien vind je deze ook leuk


Volgende artikel

Voorkeursbehandeling door afkomst

‘Wat zie jij er exotisch uit.’ Complimenten die je als nieuwe Nederlander krijgt, zijn vaak dubieus. Net als dat voortrekken...

07/08/2017