De nieuwe Juist is uit!

Archief / Deze Maand / 31/05/2017

Door: userjuist
 

De nieuwe Juist is uit en ligt vanaf vrijdag 2 juni in de winkels! Weer een blad vol interessante achtergronden, weetjes en beeldreportages. Lees bijvoorbeeld over:


Tocht door de Sinaïwoestijn 

Bedoeïenen in de Egyptische Sinaïwoestijn zitten klem tussen de terreur van Islamitische Staat en repressie van de regering in Caïro. Met een bijzondere nieuwe vorm van toerisme proberen ze de economie te herstellen en hun tradities te behouden. Correspondent Jan Franke maakte een unieke tocht.

 

 

De fiets wordt flitsend

Het suffe rijwiel van weleer is een gadget geworden waar je ‘u’ tegen zegt. De fiets van nu is ‘connected’, ‘smart’ en ‘e’ (elektronisch). En hij is er niet alleen voor de techfans. Juist op bezoek in de hippe ‘fietsenstalling’.

 

 

Geen branding te hoog

Ze brengen kusten in kaart en monitoren met grote precisie alle ontwikkelingen boven en onder water. Waar de boten van Rijkswaterstaat niet verder kunnen, verschijnen de jonge
Delftse techneuten van Shore Monitoring op het toneel. Met onder meer jetski’s en drones hebben zij een niche gecreëerd waarnaar vraag is tot in de ontwikkelingslanden.

 

Magisch marmer

De gevel van de Sint Pieter in Rome, de David en de Pietà van Michelangelo maar ook de nieuwe moskee in Abu Dhabi. Plus je aanrecht en je vensterbank. Op bezoek in
de kraamkamer van het witte marmer.

 

 

De nieuwe Juist is nu verkrijgbaar in printdigitaal en via de Juist-app (Google play / App Store). Of neem een abonnement en ontvang Juist 5 keer voor slechts 15 euro!

Vul uw postcode in voor een verkooppunt bij u in de buurt:

 


0 Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijftien + twee =

Vorige artikel

TomTom redt huwelijken

Volgende artikel

In gesprek met Knops
Volgende artikel

TomTom redt huwelijken

Geen winkel die de navigatiekastjes van TomTom wilde verkopen na de lancering in 2004. Drie jaar later draaide het Amsterdamse...

31/05/2017