Nikon Photo Contest inzendingen

Archief / Beleef / Foto's / 10/05/2017

 

Nikon bestaat honderd jaar. Dit wordt onder meer gevierd met een speciale award tijdens de Nikon Photo Contest. Een fotowedstrijd voor fotografen van over de hele wereld. Hieronder vind je de eerste selectie van inzendingen. 

<
>

De Nikon Photo Contest International wordt al sinds 1969 elk jaar georganiseerd door het Japanse fotobedrijf Nikon. De fotowedstrijd biedt fotografen, zowel professionals als amateurs, van over heel de wereld de kans om te laten zien wat ze in hun mars hebben. Ook biedt het voor de fotografen en filmmakers de mogelijkheid om belangrijke verhalen te delen en de manier te beïnvloeden waarop mensen naar beelden kijken.

100 jaar

De afgelopen tien jaar met de komst van digitale camera’s met videomogelijkheden is de fotografie drastisch veranderd. De Nikon Photo Contest probeert hier op in te spelen door de fotowedstrijd te moderniseren. Dit jaar wordt Nikon honderd en viert dit met een 100th Anniversary Award met het thema ‘Celebration’. Daarnaast wordt er ook nog een Next Generation Award uitgereikt aan fotografen van onder de 30 jaar. The Open Award heeft geen leeftijdslimiet. Eind juni worden alle winnaars bekend gemaakt.


0 Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien + 16 =

Tags: ,

Sanne Wolters
Sanne Wolters
Sanne Wolters is redacteur bij Elsevier Juist en schrijft stukjes voor de website én het blad.
Vorige artikel

Van hippe speciaalbiertjes tot thuisbrouwers

Volgende artikel

Voertuig wordt kunstwerk

Misschien vind je deze ook leuk


Volgende artikel

Van hippe speciaalbiertjes tot thuisbrouwers

De temperaturen stijgen, dat betekent: tijd voor een lekker fris biertje. De afgelopen jaren doen we dit steeds vaker met speciaalbier....

10/05/2017