Doe mee aan de strandfotowedstrijd!

Archief / Deze Maand / 09/06/2017

 

In de nieuwe Juist vind je een fotoreportage van stranden van bovenaf, gemaakt door de Amerikaanse fotograaf Gray Malin. Laat je inspireren en stuur ons jouw leukste, grappigste of kleurrijkste strandfoto en wie weet win jij het fotoboek van Malin.

De foto’s van Gray Malin laten zien hoe prachtig de zomer in beeld is vast te leggen: de blauwe zeeën, witte stranden, gekleurde parasollen en de enorme mensenmassa’s zorgen voor een bont tafereel. Stuur jouw leukste, grappigste of kleurrijkste strandfoto en wie weet win jij het fotoboek Beaches.

Stuur je foto vóór 15 juni op naar juist@elsevierweekblad.nl. De mooiste inzendingen worden op onze website gepubliceerd en de winnaar van de fotowedstrijd ontvangt het fotoboek Beaches van Gray Malin.

Het fotoboek Beaches van de Amerikaanse fotograaf Gray Malin is een verzameling van zijn mooiste, kleurrijkste
foto’s van stranden over de hele wereld. Vanuit deurloze helikopters legt hij zomerse dagen vast, en maakt hij van
een dagje strand een abstract geheel met bonte details. Het resultaat is een speelse viering van licht, vorm,
perspectief en het ultieme zomergevoel.

Voorwaarden
  1. Deelname aan de prijsvraag is mogelijk door een lentelandschap te fotograferen of een typische strandfoto te maken en deze te sturen naar juist@elsevierweekblad.nl onder vermelding van ‘strandfoto’, hierna te noemen “de inzending’’.
  2. Deze prijsvraag wordt aangeboden door One Business BV. kantoorhoudende te (1114 AE) Amsterdam, Spaklerweg 53 (hierna One Business).
  3. Iedere deelnemer mag maximaal één keer meedoen aan deze prijsvraag. Deelname is gratis. Minderjarigen jonger dan 18 jaar zijn uitgesloten van deelname aan de prijsvraag.
  4. Inzendingen moeten uiterlijk 15 juni 2017 zijn ontvangen door One Business. Deelname aan de prijsvraag na deze datum is niet mogelijk. Er is één prijs te winnen, bestaande uit het fotoboek Beaches van Gray Malin.
  5. Uit alle inzendingen wordt de winnende foto gekozen, deze wordt bepaald door de makers van Juist. Uiterlijk 22 juni 2017 ontvang je bericht als je de winnaar bent. De uitslag zal vanaf dan ook gecommuniceerd worden via de Elsevier Juist Facebook en Instagram.
  6. Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd en aan deelname kunnen geen rechten worden ontleend. De prijs kan niet worden ingewisseld voor geld.
  7. Iedere deelnemer aan de prijsvraag geeft hierbij toestemming aan One Business voor het gebruik, in de ruimste zin van het woord, voor promotionele en/of andere doeleinden van de inhoud van zijn/haar inzending. Onder gebruik wordt ook verstaan alle huidige en toekomstige vormen van exploitatie en openbaarmaking van de inzending. De deelnemer staat er voor in dat er bij boven omschreven gebruik van de foto door One Business geen (intellectuele eigendoms)rechten van derden worden geschonden of anderszins onrechtmatig wordt gehandeld en vrijwaart Reed Business voor aanspraken van derden dienaangaande. One Business is gerechtigd, maar niet verplicht bij publicatie van de inzending de naam van de deelnemer te noemen.
  8. De deelnemer ontvangt geen vergoeding voor het gebruik door One Business van de inzending.
  9. Klachten over deze prijsvraag kunnen schriftelijk kenbaar gemaakt worden bij One Business via juist@elsevierweekblad.nl 
  10. Door deelname aan de prijsvraag verklaart de deelnemer akkoord te gaan met de bovenstaande prijsvraagvoorwaarden.

0 Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negen − 7 =

Tags: ,

Sanne Wolters
Sanne Wolters
Sanne Wolters is redacteur bij Elsevier Juist en schrijft stukjes voor de website én het blad.
Vorige artikel

De vijf leukste weekendtips

Volgende artikel

Inzendingen Lentefotowedstrijd Juist

Misschien vind je deze ook leuk


Volgende artikel

De vijf leukste weekendtips

Elke vrijdag verzamelt Juist de leukste uitjes voor je weekend. Zo kun je deze week onder meer naar een podiumkunstenfestival...

08/06/2017