-Advertorial-
Zin om je in paradijselijke sferen te wanen? Wacht niet te lang: check de vroegboekspecials van Corendon en breng je zomervakantie door op het gelukkigste eiland ter wereld!

De mooiste stranden

Iedereen kent ze wel van de plaatjes: kilometerslange stranden, hagelwit van kleur en met zand zo zacht als poeder. De zee die erbij hoort is als vanzelfsprekend azuurblauw en kristalhelder. Op het strand staan palmbomen en strandhutjes waar er tenminste één is dat niet is bezet, want in vergelijking tot de meeste Europese stranden zijn de stranden van Aruba dunbevolkt. Het eiland kent de mooiste stranden ter wereld en dat geloof je eigenlijk pas als je er zelf bent.

Culinair genieten

Of je nu trek hebt in een verrukkelijke ‘home cooked’ maaltijd op een Food Truck Festival, een exclusief diner van een topchef, een vers visje in een authentiek lokaal restaurant of een romantisch diner aan de branding op het strand, op Aruba raak je niet uitgegeten. Niet verwonderlijk, met meer dan 200 restaurants beschikt Aruba over een enorm veelzijdig culinair landschap en kan het eiland met recht een culinaire parel binnen het Caribisch gebied worden genoemd.

Op ontdekkingstocht over het eiland

Gek genoeg is er zoveel te doen op Aruba, dat een paar weken vakantie bij voorbaat al te kort is. Als je het witte zandstrand even achter je laat, gaat er een hele andere wereld voor je open. Ga op pad en ontdek de prachtige wildernis van indrukwekkende rotsformaties, duinen, natuurlijke bruggen, baaien en grotten, maar bewonder ook de lokale kunst en architectuur en leer de locals met al hun verschillende achtergronen kennen. De mix van de unieke natuur en cultuur maken een verblijf op Aruba helemaal compleet.

Altijd feest tijdens spectaculaire evenementen

Je kunt het natuurlijk verwachten op een Caribische bestemming: op Aruba wordt er uitbundig gefeest. Het kleine eiland is groot in het vieren van bijna alles. Als je hier op vakantie bent, kom je altijd wel terecht in een geweldig evenement, feest of festival. Er wordt flink uitgepakt en iedereen is welkom. Geniet mee met de locals en maak er samen een onvergetelijk verblijf van. Elke maand staat de evenementenkalender van Aruba bol van leuke activiteiten. Van evenementen rondom sport en mode, tot hoogtepunten voor liefhebbers van film en historie.

Het bruisende nachtleven

Na een lange dag op het strand ben je weer helemaal uitgerust. Tijd voor een onvergetelijke avond! Trek je mooiste zomerkleding aan en ontdek het bruisende nachtleven van Aruba. Op een gezellig terras geniet je van live muziek, je leert de salsa in een latin bar en eindigt in een oer-Hollandse bruine kroeg. Als de zon onder is, gaat er een nieuwe wereld voor je open. Het gevarieerde nachtleven van Aruba heeft voor iedereen veel te bieden. Van de beste kroegen en de leukste cocktailbars tot de meest swingende clubs.

Altijd mooi weer

Veel zon, bijna geen regen en een strakblauwe lucht. De middagtemperatuur van 30 graden en het briesje zorgen voor aangename gevoelstemperatuur. Ga je hier ooit aan wennen? Elke dag wakker worden met de zon in je gezicht, altijd heerlijk warm, altijd dat fijne briesje… Een vakantie op Aruba biedt eigenlijk heel weinig variatie als het over het weer gaat. Het is er simpelweg elke dag zomer, dus welke maand je ook kiest, je vakantie zal aangenaam warm zijn, want daar kom je natuurlijk voor.
Verlang je ernaar de zon op je huid te voelen, te chillen op uitgerekte poederwitte zandstranden met wuivende palmbomen en te genieten van heerlijk eten? Het lijkt een droom, maar op One happy island Aruba is dit niets anders dan de werkelijkheid. Zin om je in paradijselijke sferen te wanen? Met Corendon vlieg je nu voordelig naar Aruba, zodat je deze zomer heerlijk kunt genieten van de Arubaanse zon.