Back to the office: handige, slimme rugtassen

Door dit herfstachtige weer lijkt de zomer mijlenver achter ons te liggen. Nu is het echt tijd om je volledig te focussen op je werk. Terug naar kantoor wordt een stuk leuker met deze hightech backpacks. Slim ontworpen rugtassen die van alle moderne gemakken zijn voorzien.  

Ghost 

Wat kan deze rugtas niet? De makers van Ghost hebben overal aan gedacht zodat deze tas alles heeft wat jij nodig hebt. Je kunt je smartphone opladen met de ingebouwde oplader, al je devices zijn beschermd tegen cybercriminelen met de RFID-vakjes, er zit een tracker in zodat je bij diefstal weet waar de tas is gebleven. Daarnaast is de tas waterproof, kun je er niet doorheen snijden en voorkomt het materiaal een zweetrug. In- en uitpakken gaat ook heel gemakkelijk door de handige rits en de vele vakken. In de band aan de voorkant zit nog een klein vakje voor je pasjes. (Vanaf ongeveer 70 euro via Indiegogo)

JOEY 

Deze rugtas is ontworpen met professionele backpacks in het achterhoofd. De JOEY-tas is ontzettend ergonomisch en kan helemaal worden aangepast aan jouw rug. Het gewicht van de tas wordt gedragen door je heupen, niet door je schouders of rug. Ook blijft JOEY bij elke beweging recht tegen je rug aanliggen. Tijdens het dragen kun je via de handige zijvakken gemakkelijk bij de spullen die je direct nodig hebt, zoals je telefoon, portemonnee en waterfles. Je kunt de tas ook groter maken voor grote spullen, zoals de meeste backpacks voor op reis dat kunnen. JOEY is ook waterdicht. (Ongeveer 200 euro via Kickstarter)

Nomatic

Dit is hele handige rugzak voor dagelijks gebruik. Je kunt er van alle kanten wat uit pakken, vanaf de zijkant, de bovenkant en de voorkant. Voor het indelen van de tas kun je kiezen uit drie verwisselbare binnenzakken. Je hebt er een voor al je tech devices, papieren en schoenen of kleding. Zo kun je je tas altijd perfect inpakken wat je ook gaat doen en waar je ook naartoe gaat. In iedere tas zit een handig laptopvak. De inhoud van de Nomatic rugzak is gemakkelijk uit de breiden van twintig naar vierentwintig liter. (Vanaf ongeveer 160 euro via Indiegogo)

Airpaq

Niet een rugzak die bekend staat om zijn handige design, maar vanwege zijn uiterlijk. De tassen van Airpaq zijn gemaakt van gerecyclede airbags en autoriemen. Deze materialen zijn erg stevig en zijn goed bestand tegen extreme situaties. Dit maakt de Airpaq tot een duurzaam product van goede kwaliteit. Daarnaast ziet deze tas er ook erg cool uit. De Airpaq is er in de kleuren rood, blauw, geel en zwart. Het volume van de tas is eenentwintig liter en hij weegt zo’n 1,2 kilo. In de vakken kun je je laptop kwijt, tablet, portemonnee, telefoon, zonnebril en pennen. (Verkrijgbaar voor 115 euro)

ClickPack Pro

Een handige rugzak die op vele manieren is beschermd tegen diefstal. De rits van de tas sluit je af met een cijferslot. Met een spiraalslot zet je ‘m overal aan vast zodat je niet bang hoeft te zijn dat iemand hem meeneemt als je even niet oplet. Daarnaast is de ClickPack Pro gemaakt van materiaal dat met geen mesje open te snijden is. Al je bezittingen zijn veilig in deze rugzak. Door de vele vakjes en uitneembare etuis is het inpakken van de tas enorm eenvoudig. En als klap op de vuurpijl: onderweg kun je je telefoon opladen met het ingebouwde oplaadsysteem. (Kost ongeveer 165 euro)