• MARTIN-PARR-FOTOWEDSTRIJD-MEEDOEN

De nieuwe Juist is uit!

Het extra dikke zomernummer is uit en ligt vanaf vrijdag 29  juni in de winkels! Weer een blad vol interessante achtergronden, weetjes en beeldreportages. Lees bijvoorbeeld over:

 

Onderwater wonderen

Felle kleuren en exotische vissen. Flora en fauna op de zeebodem kunnen minstens zo spectaculair zijn als op het land, mits je weet waar je moet kijken. Juist selecteerde de mooiste koraalriffen wereldwijd.

 

 

Hoe China de wereld redt

Smog in de steden en rokende pijpen van kolencentrales kleuren het beeld dat westerlingen van China hebben grijs. Niet juist, schrijft Eefje Rammeloo. Vanuit Peking wordt een ware ecologische revolutie georkestreerd.

 

 

Leven in Beeld: Pharrell Williams

Wat hij aanraakt, verandert in goud, en bovendien lijkt hij nooit ouder te worden. Multitalent Pharrell Williams (45) is een van de weinige succesvolle producers die ook een glanscarrière als zanger heeft. Zijn band N.E.R.D. staat op Lowlands en North Sea Jazz.

 

 

Aan de Zeeuwse Rivièra

Uitgestrekte stranden, altijd zon en historische dorpen: het Zeeuwse schiereiland Walcheren wordt populairder. Ondanks het soms wat stoffige imago. Jette van Exter, die al haar hele leven op het eiland komt, tipt de leukste to do’s.

 

 

 

De nieuwe Juist Magazine is nu verkrijgbaar in print en digitaal via de Juist-app (Google play / App Store). Of neem een abonnement en ontvang Juist 5 keer voor slechts 15 euro!