De nieuwe Juist is uit!

Juist #54 ligt vanaf 30 november in de winkels! Weer een blad vol interessante achtergronden, weetjes en beeldreportages. Lees bijvoorbeeld over:

De Palestijnse Droom
Op de Westelijke Jordaanoever verrijst Rawabi, de droom van miljardair Bashar Masri en de eerste nieuwe Palestijnse stad in duizend jaar. Zal het slagen?

Tegendraads Toronto
Legale wiet, open grenzen en gendergelijkheid: heilstaat Canada wil onder premier Justin Trudeau vooral vooruitstrevend zijn. Reis mee met Amerikacorrespondent Emile Kossen naar Toronto.

Quinten Selhorst, CEO van felyx, over zijn elektrische deelscooters
‘Eind 2015 zat ik samen met Maarten, mijn huisgenoot in een elektrische auto. We stonden in de file in de binnenstad van Amsterdam, en werden links en rechts ingehaald door fietsers en scooters. Toen ging er een lampje branden.’ Lees over zijn bedrijf in de nieuwste Juist.

Hoe Airbnb de wereld verovert 
In 2007 bedachten twee huisgenoten om een bed aan te bieden in ruil voor een zakcent, elf jaar later is het een miljoenenbedrijf. Stap in de wereld van Airbnb en lees hoe het platform weer sympathie kan terugwinnen. Plus: verhuurders delen hun ervaringen.

 

De nieuwe Juist Magazine is nu verkrijgbaar in print en digitaal via de Juist-app (Google play / App Store).