Home dezemaand

De nieuwe Juist Magazine is uit en ligt vanaf vrijdag 1 december in de winkels! Weer een blad vol interessante achtergronden, weetjes en beeldreportages. Lees bijvoorbeeld over:

 Nieuwe energie

Er zijn veel meer manieren om schone energie op te wekken dan zonnepanelen en windmolens alleen. Deze Nederlandse ondernemers zetten hun kaarten in op echt alternatieve technieken. Wat dacht je van brandnetels? Of zwaartekracht?

 

 

Leven in Beeld: de Kerstman

Een vrolijke, mollige man die op de Noordpool woont en vanaf een arrenslee cadeaus uitdeelt op en rond de kerstdagen. Zo kennen de meesten de Kerstman. Maar hij heeft niet altijd deze gedaante gehad

 

 

La bella figura!

Italië is het land waar de meest smaakvolle klerenin onze garderobe vandaan komen. Wat hebben die Italianen toch wat anderen niet hebben?
Moderedacteur John de Greef over de kracht van de Italiaanse smaak

 

 

Voorbij de vrrrroem

Een elektrische motorfiets. Voor de meeste motorliefhebbers is dat hardop vloeken in de kerk, maar daar hebben ze bij Saroléa geen boodschap aan. Eind dit jaar stelt een Belgische tweeling het allereerste elektrische model voor

 
 
De nieuwe Juist is nu verkrijgbaar in print en digitaal via de Juist-app (Google play / App Store). Of neem een abonnement en ontvang Juist 5 keer voor slechts 15 euro!

 

Verkooppunt bij u in de buurt, vul uw postcode in: