• MARTIN-PARR-FOTOWEDSTRIJD-MEEDOEN

De nieuwe Juist is uit en ligt vanaf vrijdag in de winkels! Weer een blad vol interessante achtergronden, weetjes en beeldreportages. Lees bijvoorbeeld over:


Werkplek de wereld

Steeds meer werkenden verkiezen een reizend bestaan waarbij ze via internet hun geld verdienen, boven een negen-tot-vijfbaan. Maar hoe haalbaar is deze levensstijl op de lange termijn? De opmars van de digitale nomade.

 

 

Vliegveld van de toekomst


Met behulp van de nieuwste technologie werken luchthavens aan meer comfort voor passagiers. De belofte: wachten op het vliegveld doe je in de toekomst alleen nog voor je plezier.

 

 

De Færøer Eilanden


De zee en het onberekenbare weer bepalen het dagelijks leven van de inwoners van de Færøer Eilanden. ‘Plannen doen we hier zo min mogelijk. Dat heeft geen enkele zin, het weer kan altijd roet in het eten gooien.’

 

 

Strand van boven


De Amerikaanse fotograaf Gray Malin werd bekend door zijn strandfotografie van bovenaf. Onlangs bracht hij zijn eerste boek uit, met een selectie van zijn mooiste strandfoto’s. In de nieuwe Juist vind je een voorproefje.

 

 

De nieuwe Juist is nu verkrijgbaar in printdigitaal en via de Elsevier-app (Google play / App Store). Of neem een abonnement en ontvang Juist 5 keer voor slechts 15 euro!

 

Vul uw postcode in voor een verkooppunt bij u in de buurt: