Finalisten van de EyeEm Awards

Archief / Beleef / Cultuur / 06/09/2017

 

Voor opkomende fotografen is er EyeEm, een marktplaats en podium voor de mooiste fotokunst. Een keer per jaar reikt de organisatie awards uit aan de allergrootste talenten. Juist verzamelde het werk van een aantal finalisten van de EyeEm Awards 2017. 

IVAN FERRERO KIMBERLY DELA CRUZ MICHAEL FARBER UTA LAUTERBACH ANGKUL RAFFAELE DE VIVO VALERIO GUALANDI CLARA GONZALEZ CLAUDIA SOLANO DENISE KWONG FABIAN PALENCIA FONG HAN WEI GUIGA PIRA JOANNE COATES MASAKI SATO MICHAEL MOELLER NGOC VAN ANH NGUYEN PAU BUSCATO RUI MIGUEL GRILO RAMOS ZANE JEKABSONE
<
>
RUI MIGUEL GRILO RAMOS

Het fotografie platform EyeEm reikt jaarlijks prijzen uit aan de beste opkomende fotografen. Dit jaar ontving de organisatievoor de EyeEm Awards ruim 590.000 inzendingen van meer dan 88.000 fotografen. Het is nu aan de jury om te bepalen wie er als grote winnaar uit de bus komt. Alle winnaars – er zijn vijf categorieën – worden bekend gemaakt tijdens het EyeEm Festival in Berlijn op 16 september.

EyeEm

EyeEm is een wereldwijd platform en marktplaats voor fotografie. Fotografen kunnen er hun werk delen, in contact komen met elkaar en meer leren over fotografie. In totaal heeft EyeEm maar liefst twintig miljoen leden die samen voor zeventig miljoen foto’s hebben gezorgd. Door een platform te creëren en exposities te organiseren zorgt EyeEm ervoor dat het werk van nieuwe talenten gezien wordt en verkocht kan worden.


0 Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × twee =

Tags: , ,

Sanne Wolters
Sanne Wolters
Sanne Wolters is redacteur bij Elsevier Juist en schrijft stukjes voor de website én het blad.
Vorige artikel

5x films die je moet zien in september

Volgende artikel

'Anoniem ergens naartoe, kan niet'

Misschien vind je deze ook leuk


Volgende artikel

5x films die je moet zien in september

Elke maand verzamelt Juist vijf must-see films. Zo kun je in september naar een nieuwe, spannende Tom Cruise-film. Of naar...

04/09/2017