• MARTIN-PARR-FOTOWEDSTRIJD-MEEDOEN

Zo haal je alles uit het leven!

Het zomerse weer en de zomervakantie zijn vaak een inspiratie om gezonder te worden. Lekker actief zijn in de buitenlucht, gezonder eten, ontspannen en het hoofd weer een beetje leeg maken. Het liefst houd je dit het hele jaar vast. Hoe? Dat lees je in Enjoy your life, de gids van Juist voor een gezond lichaam en een heldere geest. 

Bij Juist geloven we dat je van het leven moet genieten. En om alles uit het leven te halen, is het van belang dat je energie hebt, productief bent, en dat je een opgeruimd hoofd hebt. Een gelukkig leven is dus een gezond leven. Maar hoe bereik je dat? Hoe zorg je voor een gezond lichaam en een heldere geest?

Wat kun je verwachten?

In het hoofdstuk ‘Body’ ontdek je hoe je voor je lichaam kunt zorgen. Lees bijvoorbeeld alles over de huid en hoe je deze het beste kunt beschermen. Ook verzamelden we de mooiste welness-resorts wereldwijd waar je je lichaam heerlijk tot rust kunt laten komen. En hoe haal je eigenlijk de honderd jaar? Italiaanse oudjes geven tips. Daarna vertelt het hoofdstuk ‘Sport’ je alles over gezond sporten. Zo vind je tips over hardlopen, wandelen en sportkleding.

Voeding is natuurlijk een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. Juist sprak met ondernemers over hun bedrijven in gezonde voeding, en hun passie en doel. Ook lees je alles over suikers, plantaardige voeding en krijg je tips van een voedingsdeskundige. In het laatste hoofdstuk ‘Mind’ besteden we aandacht aan de geest. Hoe haal je alles uit je brein en daardoor uit je dag? Hoe voorkom je stress? En wat zorgt ervoor dat je productiviteit en creativiteit toenemen?

Enjoy your life ligt nu in de winkels, maar kun je hier ook rechtstreeks bestellen (prijs: € 8,95).