Van de makers van Elsevier Juist is er nu de reisgids Hidden Secrets. Dit prachtige boek staat boordevol tips over verborgen juweeltjes. Van onontdekte steden voor weekendtrips zoals Tromsø en Lille tot bijzondere adresjes in populaire steden als Berlijn, New York, Parijs en Londen.

3Dcover_small

We selecteerden de leukste reistips die reeds zijn verschenen in Elsevier Juist én zochten de leukste nieuwe adressen, bijzondere hidden gems en handige apps en gadgets.

Een gids vol inspiratie voor iedereen die van reizen houdt. Met uiteenlopende content, maar altijd met een overkomst: het zijn stuk voor stuk hidden secrets.

Wat kun je verwachten?

004_005_HS_Inhoud_DEF

Onontdekte steden Veertien steden die je moet hebben bezocht. Onbekende steden die perfect zijn voor een weekend weg, met de leukste adressen van hotels, restaurants, musea en de aboslute must-do’s. Een greep uit het aanbod: Porto, Marseille,Cadaqués, Lille en Tromsø.

Verborgen adressen in klassiek steden Ook in de bekende steden zijn er nog genoeg dingen te ontdekken. Wij zetten de leukste cafeetjes in afgelegen straatjes, de mooiste boutique hotels en leukste insiderstips op een rijtje. Voor klassiekers als Amsterdam, Antwerpen, Barcelona, Berlijn, Londen, New York en Parijs.

Apps, tips en gadgets Hoe vind je die onbekende hotels, het leuke culturele aanbod en verborgen koffietentjes? We geven je tips om zelf een smart traveller te worden. Lees over alle apps die je moet hebben om niet alleen de leukste adressen te vinden, maar ook zo eenvoudig en goedkoop mogelijk op al die bijzondere bestemmingen te komen. Daarnaast tips om bijvoorbeeld slim te boeken, je koffer zo efficient mogelijk in te pakken en coole gadgets om mee te nemen.Hidden-secrets-spreads_klein

Bijzondere slaapplekken Luxueuze hotels in markante gebouwen. Denk aan grote tempels in China, onderwaterkamers bij Fiji, designiglo’s in Zwitserland en majestueuze paleizen in India. Hotels die op zichzelf al een hidden secret zijn.

Magische zomers Natuurlijk kun je de zomers spenderen aan de Côte d’Azur of de Costa Brava, maar waarom niet eens iets anders? Juist zocht de mooiste vakantiebestemmingen die net even anders zijn. 

Coole musea Musea zijn tegenwoordig vaak kunstwerken op zich. Overal worden grote musea gerenoveerd, gebouwd en geopend. Juist tips acht kunsttempels die je zeker moet zien.

En nog veel meer… Naast de talloze tips staat de gids ook vol met langere verhalen. Over bijvoorbeeld de Hollandse hotelrage, de kunst van het reizen (en of die nog wel bestaat met het massatoerisme) en de coolste membersclub die in 2017 naar Nederland komt: Soho House.

reis-spreads2_klein

Geïllustreerd met mooie foto’s en stijlvol vormgegeven, is Hidden Secrets niet alleen inspirerend om te lezen, maar ook heel leuk om gewoon door te bladeren.

Hidden Secrets kun je hier rechtstreeks bestellen (prijs Hidden Secrets: € 8,95).

[button href=”https://shop.elsevierweekblad.nl/juist-hidden-secrets/nl/product/541/?utm_source=elsevierjuist.nl&utm_campaign=hiddensecrets&utm_medium=referral&utm_content=button” align=”right”]Bestel Hidden Secrets[/button]