De nieuwe Juist is uit!

Deze Maand / 21/09/2017

 

De nieuwe Juist is uit en ligt vanaf vrijdag 22 september in de winkels! Weer een blad vol interessante achtergronden, weetjes en beeldreportages. Lees bijvoorbeeld over:

 

Het recept voor geluk

Handleidingen voor een gelukkig leven zijn er genoeg en blinken zelden uit in rationaliteit. Maar wie geluk ontleedt, stuit op meetbare materie en universele principes. Kun je gelukkig worden door simpelweg de wetten van de logica te volgen?

 

 

‘Kies voor de weg van de meeste weerstand!’

Neuropsycholoog Erik Scherder (65) pleit voor één ding: bewegen. Zit niet stil. Onderneem iets nieuws. Leer iets nieuws, verbeter jezelf, ook als je ouder bent. Fiets tegen de wind in. Dat doet hij zijn hele leven al. ‘Ik heb het gevoel dat ik net ben begonnen.’

 

 

Rare jongens (en meisjes), die Koreanen 

Zuid-Korea maakte de afgelopen dertig jaar een spectaculaire economische groei door. Terwijl eerdere generaties worstelden met oorlog en armoede, pronkt de jonge generatie met merkkleren en de allernieuwste smartphones.

 

 

Mijn huisje is mijn kasteeltje

In landen als Japan en China is klein wonen de normaalste zaak van de wereld. Maar sinds de opkomst van de tiny house movement doet een groep idealisten het om duurzame redenen. In Nederland wordt klein wonen vooral gezien als oplossing voor de krappe woningmarkt.

 

De nieuwe Juist is nu verkrijgbaar in print en digitaal via de Juist-app (Google play / App Store). Of neem een abonnement en ontvang Juist 5 keer voor slechts 15 euro!

 

Vul uw postcode in voor een verkooppunt bij u in de buurt:

 


0 Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

twaalf + vijftien =

Tags:

Sanne Wolters
Sanne Wolters
Sanne Wolters is redacteur bij Elsevier Juist en schrijft stukjes voor de website én het blad.
Vorige artikel

'Het zag er zo relaxed uit'

Volgende artikel

Weekendtips 30 september & 1 oktober

Misschien vind je deze ook leuk


Volgende artikel

'Het zag er zo relaxed uit'

Een televisieprogramma veranderde het leven van Mascha en Henk Koot. Ze emigreerden naar Uruguay. In hun nieuwe woonplaats...

14/09/2017