De nieuwe Juist is uit!

Het nieuwe magazine is uit en ligt vanaf vrijdag 9 februari in de winkels! Weer een blad vol interessante achtergronden, weetjes en beeldreportages. Lees bijvoorbeeld over:

 

 De stad van de toekomst is groen

Vooral bewoners van grote steden ondervinden de gevolgen van klimaatverandering aan den lijve. Lange en snikhete zomers en extreme hoosbuien zijn straks het nieuwe normaal. Dit vraagt om een ander soort stad, met vooral heel veel groen. Plus tips hoe je zelf kan bijdragen aan een groene stad.

 

 

Leven in Beeld: Natalie Portman

Vanaf piepjonge leeftijd steelt ze de show in diverse rollen, van paaldanseres tot presidentsvrouw. Tussen haar films door studeerde ze af aan Harvard, en eind februari komt Annihilation uit, met haar eerste performance in een sciencefictionfilm.

 

 

Stralende stroom voor Afrika

De meeste Afrikaanse huishoudens hoeven zich niet druk te maken over een energietransitie. Ze hadden nog geen elektriciteit en beginnen direct met zonnestroom. De zonnepaneeltjes op afbetaling van Vitalite bieden nieuwe economische kansen.

 

 

Powervrouwen in Colombia

De kans dat de baas een vrouw is, is in Colombia twee keer zo groot als in Nederland. Het Latijns-Amerikaanse land heeft zelfs meer vrouwelijke dan mannelijke managers. Wat doen ze er zo goed?

 

 

 

De nieuwe Juist Magazine is nu verkrijgbaar in print en digitaal via de Juist-app (Google play / App Store). Of neem een abonnement en ontvang Juist 5 keer voor slechts 15 euro!