De nieuwe Juist is uit!

Archief / Deze Maand / 25/10/2017

Door: Joos Levie
 

Het nieuwe magazine is uit en ligt vanaf vrijdag 27 oktober in de winkels! Weer een blad vol interessante achtergronden, weetjes en beeldreportages. Lees bijvoorbeeld over:

De Sahara: zonnestroom door de hele wereld

Als slechts 1 procent van de Sahara wordt vol gelegd met zonnepanelen, levert dat genoeg op om Europa, het Midden-Oosten en Noord- Afrika van elektriciteit te voorzien. Een reportage.

 

 

Profiel: Sebastian Kurz

 

Sebastian Kurz (31) ziet zichzelf als een normale jongen uit een Weense buitenwijk. Maar wel een met Habsburgse grandeur. Maak kennis met ‘Wunderwuzzi’, de winnaar van de Oostenrijkse parlementsverkiezingen.

 

De laatste druzen op de Golan

 

Op de grens tussen Israël en Syrië wonen de druzen, een oud en mystiek bergvolk. Door de oorlog in hun leefgebied staat de nieuwe generatie voor een duivels dilemma. Wat wordt hun nieuwe vaderland?

 

Bijzondere bomen

Geen wezen op aarde kan zo oud en groot worden als de boom. Juist Magazine selecteerde de bijzonderste exemplaren die wereldwijd te vinden zijn, van Engeland tot Madagaskar, in een fotoreportage.

 

 

De nieuwe Juist Magazine is nu verkrijgbaar in print en digitaal via de Juist-app (Google play / App Store). Of neem een abonnement en ontvang Juist 5 keer voor slechts 15 euro!

Verkooppunt bij u in de buurt, vul uw postcode in:

https://issuu.com/juistmagazine/docs/juist-43-preview


0 Reacties


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie + zeven =

Vorige artikel

Wildlife Photographer of the Year: de winnaars

Volgende artikel

Weekendtips 28 en 29 oktober
Volgende artikel

Wildlife Photographer of the Year: de winnaars

De tentoonstelling 'Wildlife Photographer of the Year' is nu te bezoeken in het Museum of Natural History in Londen. Deze...

25/10/2017