De gids voor een leuk en gezond leven.

Van de makers van Juist Magazine is er een inspirerende gids om alles uit het leven te halen. Enjoy!

Fit. Gezond.
Positieve energie

Bij Juist geloven we dat je van het leven moet genieten. En om alles uit het leven te halen, is het van belang dat je energie hebt, productief bent, en dat je een opgeruimd hoofd hebt. Een gelukkig leven is dus een gezond leven. Maar hoe bereik je dat? Hoe zorg je voor een gezond lichaam en een heldere geest? Lees het in de verhalen in deze gids, leer van de tips en trucs van professionals en gezondheidsexperts. Ook krijg je een overzicht van handige apps, gadgets en wearables om je gezondheid optimaal te tracken. Zo inspireert Enjoy your life je tot een gezonde levensstijl – om alles uit het leven te halen!
Ervaringen & kennis
Enjoy your life staat boordevol inspirerende verhalen van gezondheidsexperts, ervaringsdeskundige en foodies. Hoe halen zij het meeste uit hun dag?
Tips & tricks
Wat kun je zelf doen om fit en gezond te worden, en vooral: gelukkig te leven? Hoe haal je het beste uit je dag zonder je hele leven radicaal om te gooien.
Gadgets & apps
Alles wat je nodig hebt om eenvoudig te werken aan een goede gezondheid. 
body

MOOI WONEN

Je huis is een verlengstuk van jezelf. Voor sommigen zelfs een onderdeel van hun identiteit. Het is een plek waar je je persoonlijke smaak en creativiteit kunt laten zien. En bovendien kom je in een mooi huis graag weer terug na bijvoorbeeld een vakantie. Maar waar begin je? 
INNOVATIE

SLIM WONEN

Een mooi huis is leuk, maar het is ook fijn als je huis handig is. Hoe maak je bijvoorbeeld optimaal gebruik van de ruimte? En hoe zet je slimme snufjes in die ervoor zorgen dat jij steeds minder in huis hoeft te regelen? Gadgets, apps en trucs om je huis slim, en ook schoon te houden.
DUURZAAMHEID

GROEN WONEN

De natuur en het milieu worden steeds belangrijker in huis. Hoe zorg je ervoor dat je het milieu zo min mogelijk belast? En hoe haal je de natuur binnen? Hoe bouw je duurzaam? En welke planten dragen bij aan een schone en fijne leefomgeving? Kortom, hoe kun je groen wonen?