De gids voor de leukste verborgen bestemmingen.

Van de makers van Juist Magazine is er een nieuwe gids, vol tips, gadgets en de leukste adressen op reis.

De leukste hotels, restaurants en bestemmingen.

Deze reisgids – van de makers van Juist Magazine – staat boordevol tips over verborgen juweeltjes. Denk aan onontdekte steden voor weekendtrips zoals Bologna, San Sebastian, Tallinn en Essaouira.
En ook coole, onbekende adressen in klassiekers als Kopenhagen,
Londen en New York. Aangevuld met slimme apps en gadgets om je vakantie niet alleen leuker, maar ook goedkoper te maken, inspiratie voor verre vakanties en de leukste hotspots in eigen land. Kortom, een gids vol ideeën voor iedereen die van reizen houdt.
Inspiratie
Hidden Secrets staat boordevol inspirerende bestemmingen: originele steden voor een weekend weg, bijzondere hotels en restaurants in heel Europa en onontdekte hotspots in klassieke steden als New York, Londen en Parijs.
Tips & tricks
Hoe boek je slim je reis? Waar vind je de goedkoopste tickets? Tips en tricks voor de leukste reizen.  
Gadgets & apps
Alles wat je nodig hebt om niet alleen stijlvol en eenvoudig, maar ook slim te reizen. 
hotspots

VERBORGEN JUWEELTJES

Onontdekte steden, originele adresjes en bijzondere ervaringen. Hidden Secrets is niet de zoveelste reisgids, maar laat je zien dat er nog zo veel meer te beleven is buiten de gebaande paden. Laat je inspireren door de bestemmingen, restaurants, cafés, vakanties en gebieden.
INNOVATIE

SLIM REIZEN

Een reis is nog leuker als ie ook makkelijk en betaalbaar is. Hidden Secrets staat naast leuke bestemmingen en hotspots ook boordevol tips en trucs om slim te reizen: wanneer kun je het beste boeken, apps om eenvoudig tickets te zoeken, websites om voordelig te overnachten en tal van handige weetjes. Daarnaast staan er tal van leuke en praktische gadgets in om nog eenvoudiger te reizen: van slimme koffers tot handige nekkussens.
nederland

WEG IN EIGEN LAND

Leuke hotspots, mooie bestemmingen en bijzondere ervaringen vind je natuurlijk niet alleen in het buitenland. Daarom geeft Hidden Secrets ook tips voor mooie vakanties en uitjes in eigen land. Denk aan de leukste tips voor steden als Rotterdam en Amsterdam, maar ook bijzondere slaapplekken aan het strand, in het bos en op de hei.