De gids voor stijlvol en innovatief wonen.

Van de makers van Juist Magazine is er een nieuwe gids, over stijlvol en innovatief wonen: Modern wonen.

Stijlvol. Innovatief. Modern.

Een prettig, opgeruimd en mooi huis is een baken van rust, een veilige haven en een plek waar je zowel kunt ontspannen als kunt worden geïnspireerd. Door de jaren heeft Juist Magazine veel geschreven over hoe je deze plek zelf kunt creëren. Hoe richt je je huis in? Welke stijl kies je? Waar moet je op letten? Hoe koop je kunst? Hoe maak je je huis slimmer? En groener? Lees het in deze gids en laat je inspireren door hoe anderen het deden. Ook staat deze uitgave vol handige apps, gadgets en trucs om je huis smart te maken en je ruimtes optimaal te benutten. Kortom, haal alles uit je huis met Modern wonen.
Inspiratie
Modern wonen staat boordevol inspirerende interieurs: binnenkijken in een omgetoverde garage of limonadefabriek, maar ook alles over de mooiste designmerken..
Tips & tricks
Wat kun je zelf doen om je huis zo stijlvol, innovatief en duurzaam mogelijk te maken? Tal van tips om je ideale huis te creëren.
Gadgets & apps
Alles wat je nodig hebt om je huis niet alleen mooi, maar ook slim te maken. 
Design

MOOI WONEN

Je huis is een verlengstuk van jezelf. Voor sommigen zelfs een onderdeel van hun identiteit. Het is een plek waar je je persoonlijke smaak en creativiteit kunt laten zien. En bovendien kom je in een mooi huis graag weer terug na bijvoorbeeld een vakantie. Maar waar begin je? 
INNOVATIE

SLIM WONEN

Een mooi huis is leuk, maar het is ook fijn als je huis handig is. Hoe maak je bijvoorbeeld optimaal gebruik van de ruimte? En hoe zet je slimme snufjes in die ervoor zorgen dat jij steeds minder in huis hoeft te regelen? Gadgets, apps en trucs om je huis slim, en ook schoon te houden.
DUURZAAMHEID

GROEN WONEN

De natuur en het milieu worden steeds belangrijker in huis. Hoe zorg je ervoor dat je het milieu zo min mogelijk belast? En hoe haal je de natuur binnen? Hoe bouw je duurzaam? En welke planten dragen bij aan een schone en fijne leefomgeving? Kortom, hoe kun je groen wonen?